„Национални дни на кариерата“ на 19 март във Варна

За 17-и пореден път през март и април тази година ще се проведе

най-голямото и мащабно кариерно събитие в България

 

„Национални дни на кариерата“ – Добра Кариера, Добър Живот,

организирано от JobTiger с генерален спонсор Нестле България.

 

Във Варна събитието ще се проведе на 19 март 2018 г., (понеделник), в Юнашки салон, бул. „Христо Ботев“ №1 с начален час 10.00 ч.

Форумът отново ще предложи на студенти и млади специалисти възможност да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие, като им предостави шанса да срещнат стотици потенциални работодатели.

Между 13-и март и 4-и април в осем академични града в България – София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас, Пловдив търсещите нови възможности за стаж и работа специалисти ще се срещнат на живо с HR специалистите от водещи големи компании в страната, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Сред тях са финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, производствени, консултантски и търговски фирми, индустриални предприятия, структури на държавната администрация и др.

Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. Сред задачите на събитието е и да представя по разбираем и интересен начин стъпките, необходими да се извървят за една успешна кариера.

Тази година фирмите-участници са над 160. Статистиката на организаторите показва, че 1 от всеки 6 посетители през годините е намерил работа или стаж като резултат от посещението си на „Национални дни на кариерата“ или над 40 000 млади души са започнали кариерния си път благодарение на изложението. На много от щандовете на фирмите ще застанат хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.

 

 

Входът за посетители е свободен! Очакваме ви!