‘‘ФРАПОРТ ТУИН СТАР ЕЪРПОРТ МЕНИДЖМЪНТ‘‘ АД ТЪРСИ Стажант към отдел ,,Управление на съответствието и правни дейности‘‘

‘‘Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт‘‘ АД за поредна година дава възможност на студенти да получат практически опит. Компанията обявява прием на документи за стажантска позиция ,,Управление на съответствието и правни дейности‘‘- летище Варна.

Вие ще имате възможност да работите по проекти, свързани с:

*Проучване и разработване на добри практики и политики за прилагане на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 относно защита на ФЛ във връзка с обработването на лични данни (GDRP) в летищната дейност;

*Добри практики за прилагане на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 относно защита на ФЛ във връзка с обработването на лични данни (GDPR) във ,,Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт‘‘ АД.

ИЗИСКВАНИЯ:

*Студент завършил минимум 3 курс спец. ‘‘Право‘‘;

*Владеене на английски език;

*Отлични компютърни умения;

*Интерес към европейското право и защита на физическите лица във връзка с обработването на личните данни;

*Аналитичност, комуникативност и презентационни умения.

 

Ако виждате своя шанс за кариерно развитие в нашата компания, можете да изпратите своята кандидатура в сайта на FRAPORT TWIN STAR AIRPORT MANAGEMENT не по-късно от 26.06.18г.!

КАК СТАВА ТОВА?

 

www.fraport-bulgaria.com – Кариери – Обяви за работа – Варна – Стажант в отдел ,,Управление на съответствието и правни дейности‘‘

 

За контакти: 0883/ 361 380

Ние оставяме летището в сърцето на всеки пътник!

Направете го и Вие!